Author Topic: SAJAM R/C modela AVIONA - HELI - OFF ROAD AUTOMOBILA I CAMACA .... Mala Ivancha  (Read 4739 times)

malaivanca

  • Guest
Postovani,
Subota / Nedelja ( 4 i 5.oct.08 ) organizujemo prodajnu izlozbu ( sajam ) R/C modela u Sportskom Drustvu "Mala Ivanca" od 10-18 h.
Predstavicemo modele aviona, kompanije HANGAR9, off i on road automobile TEAM LOSI ( i Neke kineze), Heli E-flight/Hirobo, camce PRO-BOAT ( i neke benzinske kineze ).
U okviru same izlozbe / sajma bice i letenja na nasem prosirenom i obnovljenom R/C aerodromu, kojeg takodje ovom prilikom predstavljamo, nasem tek dovrsenom bazenu za camce 32 x 17m, kao i OFF Road trka na zavrsenoj stazi ( sledi nagrada )!!

POZIVAMO SVE R/C Hobby ljude, da se ukljuce u letenje aviona/helija, voznju camaca i automobila koji su zainteresovani i da ponesu svoje modele.

Za te dane i u ime te prilike ODOBRAVAMO POPUST 10% na nove modele aviona / helija / camaca i automobila, ( nesto od automobila kineske proizvdnje je vec snizena i na nju se ne odnosi ovaj popust, na prim atomic warhead, Tornado, ford F150 ).

Sve Å¡to vas zanima možete mozete pogledati na nasem webu.

Za sve dodatne INFO mozete mi se obratiti na e-mail icozajko@rcbgd.com ili na tel. 063/1029252 ili 069/1029252

Voleli bi smo kad bi ste nam najavili Vas dolazak u nas club radi ucesca u letenju ili voznji camaca ili automobila, radi bolje organizacije dogadjaja.

Pozdrav Ico Zajko

 
« Last Edit: January 12, 2009, 02:50:18 PM by SABURO »