Author Topic: Ivan Djeorgievski Beograd (GLIDER)  (Read 2651 times)

Offline IVAN3D

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1098
Ivan Djeorgievski Beograd (GLIDER)
« on: September 13, 2008, 10:07:26 AM »
Dakle ja sam Ivan Djeorgievski rojden sam 1982. godine, modelarstvom se bavim prilicno dugo jos od malih nogu a za to je kriv tata Laza koji me doduse nikada nije terao na to ali pored njega ko ne bi zavoleo tako nesto!!!
Ako zanemarim lahore i sl. u modelarstvo sam prakticno usao sa sobnim modelima iako sam i pre njih vec letuckao RC ali sa sobnjacima sam proveo bar 10 godina ozbiljno se baveci njima i takmicio sam se i to vrlo uspesno a tome svedoci gomila medalja koje su mi jako drage, zatim sam igrom slucaja usao u svet raketnog modelarstva i izabrao kategoriju S8E (RC raketoplani) koja je kasnije presla u S8E/P (RC raketoplani + precizno sletanje) i sa njima sam imao veliki uspeh i pobedio sam na svom prvom takmicenju Stip World Cup a zatim su se pobede nizale a kruna svega je bilo zlato i srebro na Svetskom prvenstvu u Slovackoj 2000. godine, nazalost izasao sam iz ove kategorije zbog nekih ljudi u raketnom modelarstvu da ih ne pominjem jer nisu vrednovali moje rezultate iako sam ih pobedjivao od prvog do poslednjeg takmicenja ali nema veze jos sam mlad imam ja fore!!!

Sada se bavim rekreativno letejnem modela i to pretezno me zanima 3D letenje i polako ali sigurno ulazim u svet RC helikoptera koje prosto obozavam i ambicije su mi prilicno visoke!!!

Voleo bih kada bi kod nas postojala Rc takmicenja jer se tako letenje podize na visi nivo!!!

\\\" Sve sto leti ima nezgodnu osobinu da pada \\\"

ex pseudonijum: GLIDER