Author Topic: Druzenja helikopterasa  (Read 2048 times)

Offline Lazo

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 1320
 • Za pametnog čoveka i komarac je muzika.
Druzenja helikopterasa
« on: May 16, 2008, 05:00:05 AM »
Kako su vec u topic-u STA IMA NOVO napisali Sale i Ivan, 13. maja Sale je gostovao kod nas u Beogradu, i to sve zajedno sa helikopterom. Kad se sve sabere i oduzme - super smo proveli to popodne uz helikoptere, letenje i razmenu iskustava. Evo i video zapisa letackog dela druzenja. Nema smisla da prikazujem i snimke kako smo posle razduzili kofu kavijara, rascerecili prase, pravili vatromet od cepova sa sampanjaca... K'o velim, mozda neko posti, a i sta ima tu da se prikazuje kada je to kod nas u Beogradu uobicajen docek gostiju.

Elem, ovako je to bilo:

Kao sto je red, pocetni udarac je ustupljen gostujucoj ekipi, t.j. Saletu, koji je o'ma silovito jurnuo sa centra, pravo ka golu domacih:Uz nadljudske napore ga je u svom sesnaestercu zaustavio Ivan, jos onako sa stakama i rovit od poslednje povrede jednosmernog lezaja... ovaj... ligamenata:Ali avaj! Nemilosrdna domaca publika na taj potez uzvraca zestokim skandiranjem: "...Baci te stake folirantu..., Sta tu glumis rekonvalescenta... Pa ti i jesi za cetiri noge..." E tu Ivan stisne zube, pozove svog trenera da mu skine gipsano korito, odbacuje (s'gnusanjem) stake, i krene u dribling uz poklic - sta kosta nek se plati:E al 'oces. Dribla brate i onaj Sale. Dribla covek sve sitno kaludjerski:Stanica... ovaj, lopta je cas kod jednog, cas kod drugog. Izmenjuju se sve ostriji startovi, napetost raste, a siroma' trener, iako nije vernik, upinje pogled u nebo i vapi: "...Boze, nemo' bas sad da mi zadremas. Znas li ti kol'ko kosta lopta... ovaj, helikopter?!?...":
Sudija svira kraj - nereseno, razumes ti mene.
« Last Edit: May 16, 2008, 08:10:13 PM by Lazo »
Smrt fašizmu - Sloboda na aerodromu!

click

 • Guest
Re: Druzenja helikopterasa
« Reply #1 on: May 19, 2008, 10:56:31 PM »
SUPER JE! :D

Morate cesce ovako snimati druzenja!

I ja bih da vam se pridruzim... Mozda u oktobru :) - tako da imate dovoljno vremena se uvezbate!


Offline SaleR

 • Full Member
 • ***
 • Posts: 289
Re: Druzenja helikopterasa
« Reply #2 on: June 18, 2008, 08:20:19 AM »
Evo jos jednog malog helikopteraskog druzenja...

Druzenje se odrzalo 13.6.2008 godine u Banja Luci, akteri su Bojan (iz Banja Luke) sa T-Rex-om 450 i T-Rex-om 500, Sale (Novi Sad - Veternik) sa Mini Titanom 325. Letenje je bilo na vojnom aerodromu u blizini Banja Luke. Na zalost vreme nam nije bas bilo naklonjeno pa smo tako iz dva dana potrosili po cetiri baterije ali smo se lepo napricali i razmenili misljenja. Bojan je pravi domacin i ovim putem mu se takodje zahvaljujem na gostoprimstvu.

Evo malo i slika...


Mala flota spremna za letenje...


Bojan leti svog lepog T-Rex-a 450...


Pripreme za let sa T-Rex-om 500...


Let sa jos lepsim T-Rex-om 500...


Evo slikice da potvrdim predhodnu tvrdnju...


Prelepi aerodrom sa svojom flotom...


I naravno nas dvojica...

Sale

Offline Lazo

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 1320
 • Za pametnog čoveka i komarac je muzika.
Re: Druzenja helikopterasa
« Reply #3 on: June 18, 2008, 09:58:13 AM »
Leeepo, nema sta.

Pozdrav
Smrt fašizmu - Sloboda na aerodromu!