Author Topic: Gde ste kupili poslednje baterije? Domace/strane prodavnice? Tesko nabaviti?  (Read 45300 times)

Offline petar

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 326
Znam da ovo nema direktne veze sa baterijama, ali da se nadovezem.

Da, Ali-express ne salje u Srbiju pakete ima vec vise od 4 meseca (tada sam primio zadnji paket).
I meni se desilo isto, a to je da na sve moguce nacine pokusavaju da izbegnu da vrate pare, ali ih ipak vracaju, po malo, ali vracaju.

Inace posta ne radi u celom svetu kako treba...

Uzeo sam iz Amerike onu tanku foliju za sobne modele (neku "Super ultra film, ima oko 1.2g/m2).
I putovala je preko mesec i po dana.  Kada je dosla u Nemacku iz Amerike, avionom... stajala je kod Nemaca 2 nedelje, onda je dosla u Austriju i tamo je stajala 2 nedelje... i tako...

Znaci, kao da posiljke imaju koronu, pa cekaju u karantinu dve nedelje, da se vidi imaju li paketi koronu ili ne... pa na kraju im mere temperaturu, da se vidi da li mogu da ih posalju dalje...

I tako...   Sve lepse od lepseg, ali, znajuci u kakvom svetu zivimo i sa kakvim "divnim" osobama delimo planetu Zemlju, ama bas nista me ne cudi.

A i na kraju krajeva, bas me nesto .... za foliju i za baterije, doci ce vreme da nam "divni" "ljudi" oduzmu i jos po nesto...

Offline mmarkkony

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
Meni je roba kupljena na eBay-u stigla u Srbiju još 20.06. ali nikako da stigne na moju adresu. Da li neko moze da me posavetuje kako da dođem do mog paketa?

Inače, u poslednjih 2-3 meseca od 20 kupovina 15 mi je uredno stiglo, za 4 mi je vraćen novac a ovu poslednju još uvek jurim.

Offline petar

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 326
Znam i da ovo nema direktne veze sa temom, ali posredne veze ipak ima, pa cu ovo napisati.

U zadnjih dve nedelje dobio sam 7 paketica sa Ali-ekspressa.

Rekao sam (i tako sam i mislio) da Kinezi ne salju robu, ali sam se prevario.  Kinezi su ipak slali robu, e sad gde je roba cekala 5 meseci nije mi jasno.

Posto ne zelim nikome da ostanem duzan, ja sam poceo da im vracam pare, jer su zalbe da paketi ne dolaze sve prosle ima vec jedno mesec dana i ja sam dobio sve moje pare nazad.

E sad, od 7 paketa uspeo sam da vratim novac za 4, tako sto sam trosio moje vreme i nalazio po njihovim radnjama nesto da kupim... sto kada se sabere sa postarinom, koja je sada oko 37 dolara ispadne onoliko koliko dugujem...    Jednom sam vratio novac tako sto sam nasao jednu stvar sa besplatnom postarinom i kupio 8 komada (2 puta po 3 i jednom po 2 komada, jer kad stavis da hoces da kupis 4 postarina poraste na 37 dolara...).

Ima nekih koji ne razumeju da hocu da im vratim pare...  Ko zna sta misle, da hocu nekako da ih prevarim (samo ne znam kako...., kao u onom crtacu: "Ne znam kako si to uradio, ali znam da si uradio).


Tako da ne gresim dusu, Kinezi su ipak slali pakete.