Author Topic: Pomoc  (Read 5430 times)

Offline IMarko

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Pomoc
« on: January 26, 2016, 07:39:56 PM »
treba mi pomoc sa simulatorom phoenix
kupio sam od Zajka USB simulator, prikljucio na stanicu i kada udjem u simulator pise mi No control profile selcted
i ja idem da napracim profil ali mi pise da mi stanica nije detektovana , moze li mi neko pomoci ko je imao slicnih problema molim vas, hvala

Offline marko.jovanovic

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1644
Re: Pomoc
« Reply #1 on: January 26, 2016, 08:14:27 PM »
Koja stanica je u pitanju?
Ako je recimo ricss ona mora biti upaljena da bi je detektovao phonex što znači da se u većini slučajeva pozdraviš sa wireless internetom jer radi na sličnoj frekvenciji pa ga stanica ubija na trenutke nekada i skroz dok se ne ugasi
Neke stanice kao što su spektrum moraju da budu ugešene aili profil mora da bude onako kako ti phoenix traži.
Moraš proći wizard za nameštanje stanice u sitne detalje da bi radilo kako treba.
Onog momenta kada namestiš tada si miran.
Takođe kod nekih USB-ova možeš da pomoću dugmeta na usb-u koji si dobio kada si kupio simulator sam menjaš koji ćeš software da koristiš (phoneix, RF..) A ako nemaš to i ako ti na usb-u pišu različiti simulatori na poleđnini onda moraš da instaliraš poseban programčić koji ima na disku kako bi ti radili ostali simulatori sa diska koji si dobio. Uglavnom je phoenix default simulator pa ne moraš ništa da čačkaš. Ako te ne mrzi slikaj stanicu i usb i okači ovde.
Da li ti je instaliran kako treba USB?
The ground is the limit (or a water)

Offline IMarko

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: Pomoc
« Reply #2 on: January 26, 2016, 08:19:37 PM »
Jel mozete da mi date kontakt telefon, ako nije problem
Koristim turnigy 9x
Trebalo bi da sam dobro instalirao

Offline matic

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 244
  • Čemu ovo služi ?! Osim toga i ne radi !
Re: Pomoc
« Reply #3 on: January 26, 2016, 10:32:22 PM »
Ja kako se secam da moras izvaditi modul iz stanice ako nije ugradjen otpornik.

Offline milomirts

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 131
Re: Pomoc
« Reply #4 on: January 26, 2016, 10:40:41 PM »
najlakse je da postavis sliku simulatora i stanice sa kablovima pa da vidimo o cemu se radi
mess with the best,die like a rest

Offline sova

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1008
Re: Pomoc
« Reply #5 on: January 27, 2016, 06:13:46 AM »
Modul iz stanice mora biti izvadjen,stanica mora biti ugasena i kad stavis kablic sa zadnje stanice ona se sama upali a podesavanje i kalibraciju samog simulatora  imas na forumu ovde opisanu!
ex pseudonijum: sova

Offline pnedic

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1050
Re: Pomoc
« Reply #6 on: January 27, 2016, 09:05:07 AM »
Postoji negde na Youtube uputstvo kako da se stanica adaptira da moze da se koristi za simulator bez izvlacenja modula. Treba da se zalemi jedan otpornik. Ja sam to odradio, medjutim Phoenix (bar ovaj koji ja imam - verzija 4....) generalno ima problem sa Turnigy stanicom. Ne vidi je bez obzira da li sam iskljucio modul. Kod mene phoenix jednostavno nece pa nece sa turnigy stanicom.

Offline IMarko

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: Pomoc
« Reply #7 on: January 27, 2016, 04:50:23 PM »
Kada izvadim modul, radi simulator ali veoma loše ne može lepo da se kalibriše.
Tražio sam po youtubu, ali nažalost nisam našao  :(