Author Topic: Phoneix 5 problem  (Read 6421 times)

Offline Smeker

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 546
  • Pitaj druge, pa ćeš saznati.. ;-)
    • FaceBook
Phoneix 5 problem
« on: June 30, 2015, 02:38:06 PM »
Problem jedan.. Imam simulator Phoneix 5 koji radi fenomenalno.. Takodje sve povezano kako treba sa stanicom Turnigy 9X i radi perfektno..

Aliii.. :( Gas, je kao prekidac, ukljuceno - iskljuceno, nije ono po stepenima da vozim sa 10% 20% 30% gasa, vec samo 0% i  100%, i pretrazivao po celom simulatoru da nadjem i ne mogu da nadjem kako to da sredim.. Inace imam Windows 7 u komp 32 bita i nemam onaj program u Control Panelu kao Game panel.... Pomocc.. Hitnooo.. Hvalaaa
Dalibor Daky Ilić

Offline milomirts

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 131
Re: Phoneix 5 problem
« Reply #1 on: June 30, 2015, 02:42:05 PM »
Idi na novo postavljanje stanice u phoenixu tako sto idea na edit pa na kalibraciju i tako ces da namestis stanicu posto sam imao isti problem i sad radi kao sat
mess with the best,die like a rest

Offline Smeker

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 546
  • Pitaj druge, pa ćeš saznati.. ;-)
    • FaceBook
Re: Phoneix 5 problem
« Reply #2 on: June 30, 2015, 05:31:04 PM »
Hvala, sredjno, radi! :D Dugujem pivo  (pijemo) ()-()
Dalibor Daky Ilić

Offline milomirts

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 131
Re: Phoneix 5 problem
« Reply #3 on: June 30, 2015, 08:32:54 PM »
Nema problema kad se vidimo pijemo pivo
mess with the best,die like a rest

Offline Smeker

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 546
  • Pitaj druge, pa ćeš saznati.. ;-)
    • FaceBook
Re: Phoneix 5 problem
« Reply #4 on: July 01, 2015, 01:14:12 PM »
Uvek!  (<--) ()-()
Dalibor Daky Ilić

Offline Smeker

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 546
  • Pitaj druge, pa ćeš saznati.. ;-)
    • FaceBook
Re: Phoneix 5 problem
« Reply #5 on: July 01, 2015, 02:04:32 PM »
A da li neko zna kako mogu na turnigy 9x da ukljucim prekidace u Phoneix 5 simulatoru? tipa da bi mi radili flapsovi i slicno..
Dalibor Daky Ilić

Offline banbo

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 614
Re: Phoneix 5 problem
« Reply #6 on: July 01, 2015, 02:25:46 PM »
Aj kad dodjem kuci proveri cu ti pa ti javljam veceras.
Make things as simple as possible, but not simpler.

Offline Smeker

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 546
  • Pitaj druge, pa ćeš saznati.. ;-)
    • FaceBook
Re: Phoneix 5 problem
« Reply #7 on: July 01, 2015, 04:38:36 PM »
Vazi ujka, nema problema!  (<--) ()-()
Dalibor Daky Ilić

Offline marko.jovanovic

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1644
Re: Phoneix 5 problem
« Reply #8 on: July 01, 2015, 06:22:33 PM »
Počni novu kalibraciju stanice kroz wizard i radi tačno ono što ti program kaže, znači sve u detalje počevši od nameštanja helikopter moda na stanici.....
Znači ako ti kaže pokreni palicu do kraja prvo na levo pa na desno ti radi kako ti se kaže. U jednom trenutku doći ćeš do mesta gde se nameštaju flapsovi i stajni trap. Tada pritisni prekidač koji ti on kaže i sve će biti ok.
Ja ima problem sa spektrumom što neće da recimo da mi trpovi budu na mestu gde ja hoću ali opet su na prekidaču tako da sam se navikao.
The ground is the limit (or a water)

Offline Smeker

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 546
  • Pitaj druge, pa ćeš saznati.. ;-)
    • FaceBook
Re: Phoneix 5 problem
« Reply #9 on: July 02, 2015, 09:24:06 PM »
Koji Wizard, ne znam za to, sta je to, gde je? :D
Dalibor Daky Ilić

Offline marko.jovanovic

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1644
Re: Phoneix 5 problem
« Reply #10 on: July 03, 2015, 05:42:44 PM »
ideš na setup pa setup new transmiter i čitaj šta ti piše i tako i radi
The ground is the limit (or a water)

Offline Smeker

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 546
  • Pitaj druge, pa ćeš saznati.. ;-)
    • FaceBook
Re: Phoneix 5 problem
« Reply #11 on: July 04, 2015, 07:02:31 AM »
Pa radio sam, ali kad mi dodje taster neki ili prekidac da pomerim ja pomerim jedan pa drugi pa treci i on ne nadje ni jednog..  mmmm mmmm mmmm
Dalibor Daky Ilić

Offline marko.jovanovic

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1644
Re: Phoneix 5 problem
« Reply #12 on: July 04, 2015, 07:11:02 PM »
U tom slučaju bilo koji dalji moj savet ti neće pomoći. Pokušaj da nađeš problem na netu za tvoju stanicu.
The ground is the limit (or a water)

Offline banbo

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 614
Re: Phoneix 5 problem
« Reply #13 on: July 04, 2015, 10:44:51 PM »
Evo pogledaj ovo pa probaj da ispratis
Make things as simple as possible, but not simpler.

Offline Smeker

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 546
  • Pitaj druge, pa ćeš saznati.. ;-)
    • FaceBook
Re: Phoneix 5 problem
« Reply #14 on: July 05, 2015, 09:14:22 PM »
Hvala banbo, cim budem uzeo simulator od druga, pokusacu i javicu sta sam uradio, ja mislim da je to to, ali opet neka bude da cu da proverim i da javim.. Hvala najlepse!!!!  (pijemo) (<--)
Dalibor Daky Ilić