Author Topic: Pomoc  (Read 7885 times)

Offline Dulence

  • Pocetnik
  • *
  • Posts: 87
Pomoc
« on: April 25, 2015, 04:22:12 PM »
Jel zna neko kako da resim ovaj problem?? http://www.igreklik.com/slike/viewer.php?file=32167392193195732971.jpg&file_imgur=IXih11f.jpg stanica mi je riccs-ova. Hvala

Offline goodgod

  • Newbie
  • *
  • Posts: 45
Re: Pomoc
« Reply #1 on: April 25, 2015, 04:59:13 PM »
Phoenix simulator?
Kako povezujes stanicu na racunar?

Offline Dulence

  • Pocetnik
  • *
  • Posts: 87
Re: Pomoc
« Reply #2 on: April 25, 2015, 05:04:19 PM »
Da phoenix.
A stanicu povezujem putem kabla koji sam dobio uz simulator.
Nisam skidao nikakve drajvere mozda zbog toga.

Offline Dulence

  • Pocetnik
  • *
  • Posts: 87
Re: Pomoc
« Reply #3 on: April 27, 2015, 12:46:21 PM »
Ajde bre pomozite malo

Offline milomirts

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 131
Re: Pomoc
« Reply #4 on: April 27, 2015, 12:52:03 PM »
jel moze slika od kabla i stanice pa da vidimo sta mozemo da uradimo
mess with the best,die like a rest

Offline Dulence

  • Pocetnik
  • *
  • Posts: 87
Re: Pomoc
« Reply #5 on: April 27, 2015, 01:14:53 PM »

Offline milomirts

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 131
Re: Pomoc
« Reply #6 on: April 27, 2015, 05:19:32 PM »
proveri verziju phoenixa ako treba uradi update na 5.0 i proveri na usb-u da li je sve povezano
i da li trepce plava sijalica,ako ni tad nebude radilo moraces da skines ppjoy pa ces preko njega da napravis
konekciju i koji ti je sistem na kompu?
mess with the best,die like a rest

Offline Dulence

  • Pocetnik
  • *
  • Posts: 87
Re: Pomoc
« Reply #7 on: April 27, 2015, 05:23:15 PM »
Plava sijalica mi svetli kostantno na USB-u.
Sistem mi je windows 7 home basic 64bit-a

Offline milomirts

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 131
Re: Pomoc
« Reply #8 on: April 27, 2015, 05:28:41 PM »
znaci i dalje ti ne pokazuje konekciju u phoenixu kad prikacis stanicu,probaj onda da uradis update za stanicu
mada bi trebalo automatski da ti pokupi drajvere cim povezes stanicu ako nece i tako proveri kabl banana-banana mozda sa njim nesto nije u redu
mess with the best,die like a rest

Offline Dulence

  • Pocetnik
  • *
  • Posts: 87
Re: Pomoc
« Reply #9 on: April 27, 2015, 05:56:49 PM »
znaci i dalje ti ne pokazuje konekciju u phoenixu kad prikacis stanicu,probaj onda da uradis update za stanicu
mada bi trebalo automatski da ti pokupi drajvere cim povezes stanicu ako nece i tako proveri kabl banana-banana mozda sa njim nesto nije u redu

Sad cu uradim update na 5.0 pa cu da vidim da li hoce, a sa ovim kablom mi je sve u redu (bar ja tako mislim)

Offline Dulence

  • Pocetnik
  • *
  • Posts: 87
Re: Pomoc
« Reply #10 on: April 27, 2015, 06:22:14 PM »
Update sam uradio na 5.0 i opet nece

Offline marko.jovanovic

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1644
Re: Pomoc
« Reply #11 on: April 27, 2015, 06:44:31 PM »
Na žalost problem se rešava jednostavno samo moraš upaliti stanicu.
Kod riccs-a je tako dok kod ostalih samo udžekaš kabal i to je to.
Riccss mora biti uštekan i upaljen i samim tim stanica troši baterije i radi na 2.4 GHZ-a što je kobno po wireless konekciju u kući!
Ako nije to probaj da proveriš unimerom kabal kao što su ti rekli.
Ja sam moju stanicu prepravio da bude mono mono banana na svakom kraju kao kod spektruma koji takođe imam.
Pa onda kada klinac hoće da njaka njemu dam riccs-a
« Last Edit: April 27, 2015, 06:47:59 PM by marko.jovanovic »
The ground is the limit (or a water)

Offline bjanko

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 611
Re: Pomoc
« Reply #12 on: April 27, 2015, 09:41:50 PM »
Koristim isto Phoenix jel imas ikonicu Switcher na desktopu jer moras prvo na nju da kliknes i da pokrenes simulator pa odaberes tu opciju za phoenix simulator oznacis je desni klikom misa jer obicno ima vise simulacija i tek onda ides na pokretanje glavne ikone Phoenix ili si to vec uradio pa nesto drugo zeza

Offline Dulence

  • Pocetnik
  • *
  • Posts: 87
Re: Pomoc
« Reply #13 on: April 27, 2015, 09:47:38 PM »
Koristim isto Phoenix jel imas ikonicu Switcher na desktopu jer moras prvo na nju da kliknes i da pokrenes simulator pa odaberes tu opciju za phoenix simulator oznacis je desni klikom misa jer obicno ima vise simulacija i tek onda ides na pokretanje glavne ikone Phoenix ili si to vec uradio pa nesto drugo zeza
Nemam tu ikonicu na desktopu, imam samo onu glanu i phoenix creator
Videcu mozda je ima tamo gde sam instalirao phoenix.
Nemam tu ikonicu nigde
« Last Edit: April 27, 2015, 09:49:21 PM by Dulence »

Offline bjanko

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 611
Re: Pomoc
« Reply #14 on: April 27, 2015, 09:51:24 PM »
To moras imati instalirano i prebaci isto na usb- taj sto blinka plavo na njemu isto prebaci na Phoenix i obavezno na Switcheru moras jer ti nece raditi bez toga