Pozdrav iz Banje Koviljace

Started by munjeviti, September 04, 2013, 10:43:39 PM

Previous topic - Next topic

munjeviti

Pozdrav evo resio i ja da predstavim moje ljute masine,od automobila tu je jedan monster 1:8,jedan baggy 1:8,i jedan truggy 1:10.Da krenemo redom monster nije HPI nego je Exceed MadBeast kopija Savage-a ali malo veca za njega,buggy je Reely AluFigher koji najbrzi i truggy je Reely Blaze koji uz modifikaciju diferencijala sluzi vrhunski.Svi modeli su brushless,evo i slika :)

Uploaded with ImageShack.us

Monster sa drugim gumama koje imaju veliki ofset i maskom izgleda kao ogroman truggy.
Da ne davim vise sa autima da predjemo na avione,tu je Parkzone Mesersmit bf 109 koji jos nije leteo :),Art Tech Hellcat,Reely Mustang brushless i jedan model od stirodura rucne izrade.

Nadam se da vam se svidja POZDRAV

dusan.milenkovic

Dizi bre tog messerschnitt-a rockhard odavno i redovno leti. :D

banbo

Pozdrav komiji, lepa kolekcija  ;namig javi se kad budes se vozikao da svratim i ja sa krakatom letelicom  ;namig

Boban Loznica
Make things as simple as possible, but not simpler.

munjeviti

naravno ponekad letim i vozim na lagatoru pa cemo se organizovati 8)

banbo

Dusan014

lepi su ti mesersmit i helcat puno uspesnih letova zelimti pozdrav (<--)

munjeviti

hvala hvala moram napraviti par snimaka pa cu okaciti  :).POZDRAV

munjeviti

evo uzeo sam novi warbird u pitanju je parkzone mustang p-51,bio je malo cuknut ali sam ga kao airbrushom malo sredio :).Stavio sam brushless motor u njega,raspon krila 980mm,danas proba mmmm

banbo

Lepa masina, samo operi garez od mitraljeza  sa krila  ;D

munjeviti

Pozdrav svima,evo napravih prikolicu (slepericu) za moja vozila pa da vidim sta mislite.Prikolica je napravljena od kombinacije nerdjajuceg i obicnog lima.  ()-() [

zajko

Super izgleda..  (:sok:)  svaka ti se dala …. Bravo  :)aplauz :)aplauz
RC Hobby Park, Mala Ivanča, Belgrade, SRB
Executive warehouse keeper, senior

Birdum_Bardum

Prava umetnost  :)aplauz. Ne znam samo da li mozes tu prikolicu da korstis za recimo neki gliser, uz manju preradu iste, ili neki dodatak za brodice..

munjeviti

Hvala hvala pa moze i gliser ali ga nemam :)

vladasimon

Uuuu svaka cast za prikolicu  :)aplauz

dusan.milenkovic

Kad zavrsim gliser ce da ti zloupotrebljavamo prikolicu :P